Home 討論群 命理區 黃晉虎師傅黃大仙睇八字紫微算命 準定唔準?

• This topic is empty.
正在檢視 30 篇文章 - 1 至 30 (共計 30 篇)
  • 作者
    mmMMM
    訪客

有無人搵過佢算命?

佢很準?

可否分享一下你們的意見?

平時都好多人搵佢

#13026 回覆
    Miss 28
    訪客

黃大仙黃晉虎VERY GOOD,很準

我搵過好多個師傅睇,佢算係最準

佢講野好深入,尢其事業同姻緣

唔同其他某d師傅只識贈人相!

黃師傅仲係擇日子同改名好專長!快靚正!

又係專欄作者又上過電視

有緣睇到呢個post先回你咋!!好野都係收埋俾自己唔同人分享!!

#13030 回覆
    訪客

我搵到佢網址

http://www.wongchunfu.com

玄學家黃晉虎綽號廟街神相,多年算命經驗,因集各家所長,成為風水、命理、掌相、擇日、姓名學玄學家。

咁多年都幫過好多名人睇,好似幾勁咁

#13031 回覆
    WING
    訪客

我有給他看過,大致也很準確的。

但我之前上夜班,只有下午有空,所以預約了下午時間到黃大仙廟解簽鋪91號。

其中他算出了我之前的事都很準確,最近發生的事也有應驗,

知道了將來什麼地方要注意,大家有傾有講很精細。

#13035 回覆
    Bonnie
    訪客

搵佢睇過~我畀我男朋友八字佢算~佢都算到我男朋友係做生意既

都幾準呀!

#13036 回覆
    訪客

之前去廟街搵佢睇過,

BB就出世想搵佢改名^^請問黃大仙廟91號係上層定下層?

thanks.

#13037 回覆
    W
    訪客

冇記錯好似係上層,我去過有冷氣都幾舒服。

黃小姐你幾時生呀,黃晉虎好似有擇日開刀,嬰兒改名服務,你可以問下佢!

#13038 回覆
    八掛L
    訪客

順便問下..

有無人知黃大仙廟入面個月老殿幾時重建好?

#13039 回覆
    sandy
    訪客

16睇左黃晉虎,佢話我17,18有囍事,結果我17年結婚18年生仔,結婚後一定有男性欣賞我,因命中有桃花星,容易紅杏出牆,要我拒絕,否則容易影響婚姻,

現今我和一個有婦之夫發生關係,對方十分痛愛我,我老公又對我十分好,我不知如何解決,我個仔又聰明,老公又是專業人士,離職後我只會做人二奶,遲d我會搵黃師父睇八字,看下未來方向.

#13040 回覆
    winnie
    訪客

大家新年快樂,

朋友話黃晉虎好準,

佢講姻緣真係好準.17年佢幫我擺左個桃花陣.我19年就結左婚,另外我介紹左個朋友俾佢睇,冇耐就有拖拍.仲係專業人士.

#13041 回覆
    琪琪
    訪客

我有個女性朋友搵過佢睇,佢係女性打扮既同性戀者,黃晉虎都睇得出我朋友有同性戀傾向...好似話從八字同個掌相可以睇得出???

搞到我都好想睇黃晉虎。

#13042 回覆
    May
    訪客

我想知道我自己既八字同我bf既八字match唔match~

有冇人知價?

個個都話佢睇姻緣準

#13043 回覆
    vicky
    訪客

黃晉虎係我睇過最準既一個,4年前左右,我俾我同ex(果時既bf)八字搵佢睇下夾唔夾,佢話呢個八字唔係我真命天子,當時我都好驚訝,之後我發現左我ex好多野都呃我,分手收場,我再搵黃晉虎,佢話我好快有下一段感情,而且會係一個岩結婚既對象,到呢一刻,我已經有個好穩定又對我好既男朋友,打算結婚,遲d我一定會再搵黃晉虎擇日子結婚,提提你地,如果大時大節期間想搵佢睇,記得預約。

#13045 回覆
    bobo
    訪客

前年年底我同男友分手,問佢有冇機會復合?

佢話有!仲教我擺左個桃花陣,話男友一定好快回頭!

而家一個星期仲係做返朋友ja,

睇定唔睇佢,

你地自行決定啦!

#13046 回覆
    FAT
    訪客

年初二襯過年同家人去黃大仙廟行左轉,見到有檔招牌寫住<黃晉虎>d人話口碑幾好,即興想搵佢睇個相,但見有人睇緊,唯有門口等下,等左一段時間,之後到我入去睇,我覺得佢都幾準下,而且幾有心機同我講我想知既野!睇完我之後都已經天黑接近6點,我家人想睇埋都冇時間要第日,

#13047 回覆
    FAT
    訪客

如果你地怕蝕底最好打電話查詢價錢同交談時間先,岩先好去,但我個人覺得即場睇都OK。

#13048 回覆
    MAN
    訪客

我同屋企人搵佢睇過相,八字..睇過好多師父,唯獨對黃晉虎好有信心,早前有親戚結婚都係搵佢擇日..所以之後搵埋佢睇風水,擺左d風水陣咁,而家事事都順風順水..BB改名..我都好滿意丫.

#13049 回覆
    Connie
    訪客

我最近去黃大仙搵黃晉虎,見到佢檔口有camera影住,好似有個主持訪問緊佢,又唔知搞幾耐無等,下次去黃大仙再搵佢睇流年姻緣財運,上年搵佢睇過都ok。

#13050 回覆
    JadeSuen
    訪客

我暫時未知佢算我未來準唔準,但以前提及我和男友性格都幾準。

佢教我擺個 桃花陣,擺左一星期,未知幾時我男友會回來我身邊呢?

有無人試過擺? 幾耐見效?

#13051 回覆
    SAM
    訪客

我有朋友2年前試過搵佢擺桃花位,而家已經結左婚喇,睇黎佢地都幾幸福~

#13053 回覆
    Paul
    訪客

有排好黑,幾個月都搵唔到野做,本身都唔信呢味野,但朋友拉我去睇黃晉虎,

點知擺左個<文昌塔>真係有料到。

今日放假先得閒上網...

#13054 回覆
    jackal
    訪客

近排識左個女仔覺得好夾 但又有個拍拖5年既女友 好難選擇(我知我衰格)

但之後搵黃晉虎比晒兩個時辰八字佢睇夾一夾 新識個女仔可能本身係”PLAYER”(多夫星)..多男友..分分鐘做左第三者都唔知..

但佢話我拍拖5年既先係對我專一不離不棄既人 叫我唔好諗咁多 仲話佢八字係旺夫八字tim..

#13055 回覆
    Ling
    訪客

17年開始睇黃晉虎,佢話我2024年結婚,最近我同男友去搵黃晉虎擇2024年結婚好日子~

佢呢幾年算我感情運十分準確~我先後拍過幾個男仔,他都說不是真命天子,結果他說2022年頭會遇到我喜歡既人~黃師父話一定是專業人士,黃師父算得十分準,他是做醫生的~

#13056 回覆
    Theresa
    訪客

I study in UK,

My friends found him in Hong Kong before, they told me Master Wong is so good~~

I will back hk on Christmas and I want to see him..

Can give me any suggestion?booking or walk in?

#13057 回覆
    烈火
    訪客

無人算到我條命,會唔會唔洗做就發達。

睇我條命可可唔可以識到有錢女,或者有錢佬獨女呀

有錢佬長女都oK呀,食軟飯都無問題!!!

#13052 回覆
    SAM
    訪客

我今日睇左佢,ok la..

#13058 回覆
    JOHN
    訪客

我個fd當黑,又搵唔到野做,又考幾次車牌都fail,極sad!!!

之後搵黃晉虎教佢擺左個文昌塔利佢考牌旺事業,

而家佢又有野做又考到車牌..非常happy~

#13059 回覆
    tt
    訪客

我舊年尾第一次搵佢批命,佢講我之前的都好準,佢話我最差幾年就係我同梗個仆街前度一齊的時候。大致上講的都頗準,聽佢講野好似講番我之前的故仔咁,同埋佢講?都算頗實在的。佢講我而家果個亦都算謀合,雖然而家同佢有問題出現左,但其實佢之前都有講過同佢今年尾會有問題的,同呢個將會點還看今年。但係咪堅準就要到到後年先知,因之後發生的。

#13096 回覆
    t_t
    訪客

我都聽聞佢好準,
    拍門問佢等幾耐,話我肯等就一定睇埋我,
    態度麻麻,而家仲有人排緊,等佢好唔好?

#13097 回覆
    POLLY
    訪客

我只可以話黃晉虎講野率直,話你唔好就係唔好,見你行錯路係會話你!

同埋要傾得耐,就揀佢”八字中批”睇

如要讚到你上天花板,去街邊搵呀伯,大媽睇,又平,會話你有3個老婆,幾個仔女養你咁..

正在檢視 30 篇文章 - 1 至 30 (共計 30 篇)
回覆至:黃晉虎師傅黃大仙睇八字紫微算命 準定唔準?
您的資訊: